May Britt Våland Coaching

SYKKELADAKDEMIET 

Blogg

Velkommen til min nye webside!

Skrevet den

Velkommen til May Britt Våland Coachings nye webside. Undertegnede er en handy woman og jobber iherdig for å utvikle eget produkt fra bunnen av, og det inkludert en enkel nettside som vil fremvise hvilke treningstilbud man kan velge mellom.  Kort sammenfattet så har jeg vært konkurranse syklist i over 20år - hvor jeg startet som jentesyklist og gikk alle grader fra kretsrytter til Norgesmester, Nordiskmester og VM medalje i banesykling. Jeg har også deltatt som utøver i Olympiske leker 1996 i Atlanta, USA med 9 plass på 3000m, og deltok i Paralympiske leker 2004 i Athen, Hellas som pilot for Tone Gravold. Vi deltok på banesykling og plasserte oss meget bra i hardt selskap mot USA og Australia, med en 4 plass på 3000m og 5plass på 1000m. Jeg har jobbet som profesjonell trener i 10 år og er utdannet sykkeltrener i fra USA Cycling sin trenerstige og tillegg fullført i 2014 med stil Olympiatoppen sin Topptrener II studie ved NTNU i Trondheim. Neste studie er NCF sitt trener 3 nivå for å kompletere min utdanning innen sykling. Utover dette så har jeg ambisjoner om å stadig utvikle meg som trener med å ta enkelt kurs innen styrketrening og basistrening, triathlon, og enkelt ernærings kurs. Min filosofi som trener er at det skal være mål og mening med treningsopplegget enten man er mosjonist, ungdom under utvikling og elite syklister. Å være systematisk, bevisst og målrettet i sin trening, gir en høyere grad av uttelling enn om man famler i mørket.

Ta gjerne en kikk på websiden min og ta kontakt om du har spørsmål om noe! Alle spørsmål er gode spørsmål! 

Sportslig hilsen May Britt :)

Kategorier: Ingen

Publiser en kommentar

Ops!

Oops, you forgot something.

Ops!

Ordene du tastet inn matchet ikke teksten. Prøv igjen.

0 kommentarer